Trabzon’da elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek yatırım ve işletme bakım çalışmaları nedeniyle bugün bazı mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Araklı, Sürmene, Akçaabat, Tonya ve Ortahisar ilçelerindeki toplam 16 mahalle kesintilerden etkilenecek.
EN UZUN KESİNTİ 7 SAAT SÜRECEK
Planlanan kesintiler arasında en uzun süreli uygulamalar 7 saat olacak. Sürmene Üstündal Mahallesi’nde 09.00-16.00, Tonya İskenderli ve Turali mahallelerinde 09.00-16.00, Ortahisar Yeşilova ve Gürbulak mahallelerinde ise 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Akçaabat Derecik Mahallesi’nde de 09.30-16.30 saatleri arasında işletme bakım çalışması yapılacak.
ARAKLI’DA 8 MAHALLE ETKİLENECEK
Araklı, planlı elektrik kesintilerinden en fazla mahallenin etkileneceği ilçe oldu. İlçede toplam 8 mahallede çalışma gerçekleştirilecek.
Hasköy, Karatepe, Pervane ve Birlik mahallelerinde 13.00-18.00 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Yeşilyurt, Kayacık, Kükürtlü ve Sulakyurt mahallelerinde ise 09.30-10.00 saatleri arası...