Trabzon'da bugün planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Yatırım, işletme bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında Ortahisar, Akçaabat, Çaykara, Düzköy, Vakfıkebir, Hayrat, Yomra ve Köprübaşı ilçelerinde bulunan toplam 30 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇAABAT'TA 7 MAHALLE ETKİLENECEK

Akçaabat'ta Derecik Mahallesi'nde 01.00-02.30, Nefsipulathane ve Yeni mahallelerinde 03.00-04.00, Kavaklı ve Meşeli mahallelerinde 05.00-06.00 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Yaylacık Mahallesi'nde 09.00-10.00 saatleri arasında altyapı çalışması, Esentepe Mahallesi'nde ise 09.30-16.30 saatleri arasında yatırım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

ORTAHİSAR'DA 7 MAHALLEDE KESİNTİ

Ortahisar'da 1 Nolu Bostancı, Pelitli, Bulak, Çilekli, Dolaylı ve Kavala mahallelerinde 09.00-15.30 saatleri arasında yatırım çalışması yapılacak. Yeşilova Mahallesi'nde ise çalışmalar nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

ÇAYKARA'DA 11 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİLECEK

Çaykara'da Çambaşı, Eğridere, Taşören, Ulucami, Yeş...