Trabzonspor’un Mohamed Salah transferi sonrası oluşan ilgi Türkiye’de de dikkat çekmeye devam ediyor. İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunan TS Club mağazasında Fenerbahçeli bir baba ile çocuğunun bordo-mavili forma satın aldığı anlar görüldü.

SALAH ETKİSİ TÜRKİYE’DE DE GÖRÜLÜYOR

Dünyanın farklı bölgelerinde Mohamed Salah transferinin ardından Trabzonspor’u takip etmeye başlayan ve bordo-mavili takıma ilgi gösteren taraftarlarla ilgili paylaşımlar yapılırken, benzer bir görüntü bu kez İstanbul’dan geldi.

Ümraniye’deki TS Club mağazasında çekilen fotoğrafta, Fenerbahçe forması giyen bir çocuğun Trabzonspor ürünlerini incelediği görüldü.

FOTOĞRAF SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayılırken, kullanıcılar futbol rekabeti ve Mohamed Salah’a olan ilgi üzerinden çeşitli yorumlarda bulundu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Olması gereken bu Atışma rekabet olsunda düşmanlık barbarlık olmasın hoşgörülü olmak lazım " ifadelerine yer verdi.

Bir başka kullanıcı ise "Salah öyle bir futbolcu işte Rakipler bile ona hayran " yorumunda bulundu.