Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Derneği (KA-FEM) Türk Sanat Müziği Topluluğu, düzenlediği “Bahar Konseri” ile sezona anlamlı bir final yaptı. Gecenin ikinci bölümünde sahne alan konuk sanatçılar Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, seslendirdikleri eserlerle programa ayrı bir renk kattı.
Protokol ve Sanatseverler Yoğun İlgi Gösterdi
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü Mustafa Karaosmanoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Koro ve Solistler Göz Doldurdu
Sunuculuğunu şair-yazar Mehmet Kartal’ın üstlendiği gecede, şef Vecdi Bülent Çiftçi yönetimindeki TSM korosu seçkin eserleri başarıyla icra etti. Programın ilk bölümünde solo performanslarıyla Selçuk Macit, Ahu Ünver, Gökşen Terzi, Selma Avcı ve Semih Kalyoncu sahne aldı.
Umut Akyürek’ten Duygusal Mesajlar
İkinci bölümde sahneye çıkan TR...