Gümüşhane’nin Tekke beldesi, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde hareketli zamanlar yaşıyor. 

Tekke beldesi, Belediye Başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimleri için pazar günü sandık başına gidiyor. Siyasi partiler tek tek adaylarını açıklarken üst düzey isimler seçim çalışmaları için bölgeye akın etmeye başladı. 

Öte yandan çalışma yapmak için bölgeye gelirken Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Giresun’da trafik kazası geçirmiş, bir akşam müşahede altında kalmıştı. 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Süleyman Pulat, Genel Başkan Yardımcısı Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğunu Tekke beldesi seçimleri için MKYK ve genel başkan yardımcıları ile saha çalışmalarının süreceğini açıkladı.

“Bugün taburcu olacaklar”

Kazanın ardından sağlık durumları ile ilgili bilgi veren Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, “Kendisinin durumunu dün de takip ettik, bu sabah da görüştük. Başkanımızın durumu iyidir, hafif yaralanma vardı. Bugün taburcu olacaklar diye düşünüyoruz. Bir akşam müşahede altında kaldı.” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah MKYK ve g...