Trabzonspor yönetimi, kadro dışı bıraktığı Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in antrenmana çıkmadıklarında sağlık raporu çıkarttığı ortaya çıktı.
Yönetimin bu yüzden raporları veren hastanelerle yapacakları temastan sonra hukuki işlem başlatmaya hazırlanacağı öğrenildi.
RAPOR ALDILAR
Teknik heyetin raporu doğrultusunda 27 Eylül 2013 tarihinde, "Takım içerisindeki huzuru bozdukları” gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz’in iddiaya göre kendileri için uygun görülen özel antrenmanlara çıkmamak için her yolu denediği öne sürüldü. Volkan Şen’in bugüne kadar 2’si Trabzon’da, biri Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'nden olmak üzere 3 rapor aldığı, Batuhan Karadeniz’in ise İstanbul’da bir hastaneden sağlık raporu alıp kulübe yolladığını öğrenildi.
KULÜP BAŞHEKİMLİKLE GÖRÜŞTÜ
Bordo mavili kulüp, 2 futbolcusunun bu tavrı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Volkan’ın, "Bel ağrım var" diyerek aldığı rapor üzerine Trabzonspor yönetimi de Trabzon Devlet Hastanesi'nin başhekimliğini arayarak konu hakkında bilgi aldı.
GÜNEY: "GEREKİRSE HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIZ"