Trabzon Belediye Başkanı Orhan F. Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapılacak olan yeni Trabzonspor stadyumunun temelinin bu yıl sonunda atılacağını ve tam 24 ay içinde bitirileceğini açıkladı.

Hamburg Trabzonlular Derneği'nin (HTD) verdiği iftar davetine Trabzon'da kurulacak lojistik merkezi için araştırmalarda bulunmak üzere Almanya'da olan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, kentin Belediye Başkanı Orhan F. Gümrükçüoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacisalihoğlu ve beraberlerindeki uzmanlar katıldılar.

İftara Trabzonlu heyete eşlik eden Hamburg Ticaret Ataşesi Şevket Ilgaç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşesi Ebuzer Çeliker de iştirak ettiler. 

STADYUM 24 AYDA BİTECEK

İftar yemeği sonrası HTD Başkanı İlhan Yılmaz, yaptığı konuşmada mübarek ayda kentin valisi ve belediye başkanını ağırlamaktan duyduklarını mutluluğu dile getirdi.

Ardından konuşan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon'da kurulacak dev bir lojistik merkezi için bilgi toplamak ve uzmanlarla görüşmek amacıyla Almanya'ya geldiklerini ve Bremen'de bir merkezi incelediklerini söyledi.

Gümrükçüoğlu, hemşehrilerine Trabzon'daki son gelişmeler ve projeler hakkında...