AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor ile Ünal Karaman’ın yollarının ayrılması sonrasında oluşturulmaya çalışılan algıyı kınadıklarını belirterek, Trabzonspor düşmanı mihraklarca huzursuzluk ortamının yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

Revi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Şehrimizin en önemli marka değerlerinden olan ve her türlü siyasetin üstünde bulunması gereken Trabzonspor’da teknik adam değişikliği, tamamen kulüp yönetiminin kendi tasarrufunda olan bir durumdur. Kurulduğu günden bu güne takımımızın hiçbir yöneticisi talimatla teknik adam değişikliği yapmadığı gibi bundan sonra da yapması mümkün değildir. Bütün bu gerçekler biliniyor olmasına rağmen bir takım çevrelerin Trabzonspor’daki hoca değişikliğini fırsat bilerek adeta bir kumpas organizasyonuna gidilmesi kabul edilebilir değildir.

Bir yerlerden işaret alınarak kulübümüzü yıpratmak amacıyla oluşturulmaya çalışılan bu organizasyona maalesef ilimizdeki bazı siyasi partilerin yöneticileri de dahil olarak bu kumpasın ortağı durumuna gelmişlerdir.

Şehir ve ülke namına gündem oluşturamayan bu siyasi partiler ve temsilcileri; AK Parti’nin özellikle son yıllar...