Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Takım harcama limitleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu 15 Süper Lig ekibinin limitleri aşmadığı için ceza almayacağını belirterek Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep FK'nın limitleri aştığı için ihtar cezası aldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"28 Haziran 2019 tarihinde yayınlanan "Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı 89. Maddesinde" bulunan, "Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin belirlenmesi" kapsamında talimata eklenen Ek.XII'de belirtilen prensiplere uygun olarak; Kulüplerin 2019/2020 futbol sezonuna ait Takım Harcama Limitleri 02 Eylül 2019 tarihinde belirlenip kulüplere tebliğ edilmiş ve aynı zamanda TFF'nin resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.

02 Eylül 2019 tarihinde ilan edilen Takım Harcama Limiti tutarı 15 Aralık 2019 tarihine kadar Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı Ek.XII/G maddesi kapsamında kabul edilen başvuruların değerlendirilmesi sonucunda yeniden belirlenmiş ve 31 Aralık 2019 tarihinde kulüplere tebliğ edilmiş ve TFF internet sitesinde yayınlanmıştır.

2019/2020 futbol sezonunun tamamlanmasını tak...