Neymar'ın kendisine tecavüz ettiğini ileri süren Najila Trindade'nin videoda oyuncuya saldırdığı görünüyor. Najila, bu esnada bunu bir gün önce dövüldüğü için yaptığını söylüyor.
Videoda, Neymar ile Najila'nın birlikte odaya girdiği görülüyor. Sonra Najila, Neymar'a vuruyor. Neymar, "Vurma, vurma" derken, Najila, "Vurma mı? Sen bana vur diye mi? Sana vuracağım. Sana neden vuruyorum biliyor musun? Çünkü, dün bana tecavüz ettin. Beni yalnız bırak" diye bağırıyor ve ikili görüntüden çıkıyor.
Videonun bir kısmının sızdırıldığı belirtilirken, şu an için geri kalan bölümde ise neler yaşandığı bilinmiyor.
"BENİ CİNSEL İLİŞKİYE ZORLADI"
Brezilya basınına konuşan Najila, "Birbirimize Instagram'dan mesajlar atıyorduk. Beni Paris'e çağırdı ancak yolculuk masraflarını karşılayamazdım. Otel ve uçak biletini satın almış. O gece bana tecavüz ederken dayak attı. Ona prezervatif bulmasını söyledim. Olmazsa, kabul etmeyeceğimi belirttim. Cevap dahi vermedi. Devam etti. Cinsel ilişkiye zorladı. Durmasını istedim ama durmadı. Bana şiddet uyguladı. Her şey zaten çok hızlı gerçekleşti" dedi.
NEYMAR, "BANA TUZAK KURULDU" DEMİŞTİ