Rize'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, düğün fotoğrafı çektiren Şansel Çoban Yılmaz ve Özgür Yılmaz çiftine zor anlar yaşattı. Dış çekim sırasında sıcaktan bunalan gelinin imdadına ise fotoğrafçının kullandığı dron yetişti.
DRONU VANTİLATÖR GİBİ KULLANDI
Çekim sırasında gelinin sıcaktan etkilendiğini fark eden Rizeli fotoğrafçı l, farklı bir yönteme başvurdu.
Yanında bulunan dronu havalandıran Bal, cihazı gelinin yakınına getirerek pervanelerden çıkan rüzgarı gelinin üzerine yönlendirdi. Böylece dron, adeta havada uçan bir vantilatör görevi gördü.
O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan ilginç anlar çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaşırken, fotoğrafçının pratik çözümü izleyenlerin beğenisini topladı.
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Hem gelin he...