Giresun’un Piraziz ilçesinde helikopter düştüğü yönündeki iddia gündeme geldi. Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, şu ana kadar helikopter kazasını doğrulayan herhangi bir bulguya ulaşılmadığını belirterek, olayın yüksek ihtimalle bir iddia olduğunu söyledi.
Deregüzü köyü bölgesinde bazı vatandaşların ses duyduklarını ve duman gördüklerini belirtmesi üzerine ekipler bölgeye sevk edildi. Ancak ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde helikopter enkazına veya düşüşe ilişkin herhangi bir bulguya rastlanmadı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, iddianın henüz doğrulanmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Tüm ekip sahadayız. Jandarmamız, ambulanslarımız, personelimiz orada. İddia edilen yere ulaştık. Zaten bir nokta göstermiyorlar. Bir ses duyduklarını ve duman çıktığını söylüyorlar.”
Bölgenin ulaşım açısından da oldukça zorlu olduğunu belirten Ayyıldız, ekiplerin bölgeye ulaşmasının yaklaşık 25 dak...