Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan iki kadın personel, sokakların temizliği için sahada aktif görev alarak dikkat çekiyor.
KENDİ İSTEĞİYLE SAHAYA ÇIKTI
Personellerden Gülçin Bıyıklı, kendi talebiyle yaklaşık bir yıldır sahada çalıştığını belirtti. Her sabah süpürge ve küreğini alarak mesaiye başladığını ifade eden iki çocuk annesi Bıyıklı, işini severek yaptığını dile getirdi.
Bıyıklı, “Kendi evime nasıl özen gösteriyorsam, cadde ve sokakların da çiçek gibi olmasını istiyorum. Yağmur, kar, soğuk benim için hiç fark etmiyor, her daim görev yapıyorum.” dedi.
“SOKAKLARA DA EVİM GİBİ BAKIYORUM”
İkbal Karakaya ise mesai arkadaşından etkilenerek sahada çalışmaya başladığını söyledi. Bir çocuk annesi Karakaya, sokak temizliğine gösterdiği özeni şu sözlerle anlattı:
“Evime gösterdiğim hassasiyeti sokaklara da gösteriyorum...