Giresun’un Espiye ilçesinde fındık hasat ve harman kültürünün yaşatılması amacıyla düzenlenen Fındık Hasat ve Harman Festivali, bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirildi.
Soğukpınar Belediyesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte yöre halkı bir araya gelirken, festival kapsamında çeşitli müzik etkinlikleri de gerçekleştirildi.
VATANDAŞLAR MÜZİKLE EĞLENDİ
Festival programında mahalli ve yöresel sanatçılar sahne aldı. Etkinlikte sahne alan sanatçı Onur Atmaca, seslendirdiği eserlerle vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
Müzik eşliğinde eğlenen vatandaşlar, festival kapsamında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
FESTİVALE YOĞUN KATILIM
Fındık Hasat ve Harman Festivali’ne ilçe ve belde protokolünün yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Festival, fındık hasat ve harman kültürünün gelecek nesillere aktarılması ve yöre halkının bir araya gelmesi açısından önemli bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.