Afgan baba dehşet saçtı!

Aksaray'da eşini bıçaklayıp 2 çocuğunu da balkondan aşağı atan Afgan baba daha sonra kendisi balkondan atlayarak hayatına son vermek istedi

Afgan baba dehşet saçtı!

 Aksaray'da korkunç bir olay yaşandı. Afganistan uyruklu bir baba eşini bıçakla, iki çocuğunu da balkondan atarak öldürdükten sonra kendisi de balkondan atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan babanın hayati tehlikesi devam ederken mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü" dedi. Dehşete düşüren olaydan yeni görüntüler geldi.
Korkunç olay, Aksaray'da meydana geldi. Afganistan uyruklu bir baba, 26 yaşındaki eşini bıçakla yaraladı, daha sonra da 3 ve 4 yaşındaki çocuklarını balkondan attı. Eşi ve çocuklarını öldüren baba kendisini de balkondan aşağı attı. Hastaneye kaldırılan babanın hayati tehlikesi devam ediyor.

EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÇOCUKLARINI BALKONDAN ATTI
Dere Mahallesi Belediye Caddesi'ndeki evlerinde M.H.S (35), eşi Gol Bibi S'yi (26) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Çocukları Meryem S. (4) ve Merveh S'yi (3) evin balkonundan atan M.H.S, daha sonra balkondan atladı.

BABANIN HAYATİ TEHLİKSİ SÜRÜYOR
112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Babanın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARI ATTI SONRA DA KENDİ ATLADI
Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler