Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda yeni ay 09-11-2020

15 Kasım 2020 tarihinde Akrep burcunun 28 derecesinde Agena ( Ajena) sabit yıldızı ile birlikte yeni ay doğuyor. Yeni aylar, yeni başlangıçların geldiği zamanları işaret eder. Hatta eskiler yeni ay göründüğü zamanlar hayırlara vesile olması için dualar ederek iyilikler dilerlermiş. Kasım ayı, Akrep burcu yeni ayının doğduğu zamanıdır. Akrep burcu, burçlar kuşağında; miraslar, zorluklar, ortaklıktan elde edilen kaynaklar, ameliyatlar, vergiler ve banka işlemleri, kriminal suçlar ve gizli işler ile ilgili konuları içerir. Agena sabit yıldızının eşlik ettiği yeni ay, bu konularda yeni ve zorlu bir sürecin başlayacağını, takip eden gelişmelerde skandal ve dedikoduların olacağını ön görüyor. Sinsi plan ve beklenmedik haberlerin yanında fay hareketliliği gündeme gelebilir. Ayrıca, Uluslar arası konularda ve büyük şirketleri bağlayan işlerde devletin planlı şekilde maddi güç oluşturmak için yeni yükselişe geçeceğine de Akrep burcu yeni ayı önemle vurgu yapıyor. Akrep burcunun temsilci gezegeni olan Mars, Koç burcunda düz hareketine geçmiş durumda, bu konuların çabuk gelişen bir süreçle birlikte yönetici konumunda olan insanlar ve diplomasi ile ilgili konularda da skandal ve dedikoduların gündeme geleceğini ön görüyor. Yeni ay fazı, daha çok toplumsal konularda yeni kapılar açıyor. Beklenmedik haberler, beklenmedik birliktelik ve ortaklıklara da kapı aralayacak olan yeni ay, yeni enerjisiyle doğuyor.
Akrep burcu yeni ayı, bahçeler, göller, bataklık ve pis su kanalları, ıssız yerler, merdiven altları ve hapishanelerle ilgili konularda olabilecek gelişmelerde hemen önlem alınmasını ve kadın ve erkek cinsel hastalıklarına bu dönemde özel hassasiyet gösterilmesine de vurgu yapıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AKREP BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Alacak, borç, kredi gibi konular, eşin kazancı, nafaka, vergi, burs, sigorta ve varsa ameliyatla ilgili gelişmeler. Bu konuların birisiyle ilgiliyseniz; Akrep burcu yeni ayı ile yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Gelişen konular sizin şartlarınızla ilgili olacak. Hızlı bir şekilde değerlendirmeye alınız. Bu arada dedikodulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İkili ilişkiler, eş ya da ortağınızın şartları, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni arkadaşlık ve ortaklık kapıları açılıyor. Kapalı devre işlerle ilgili gelişen konuları hızla değerlendirmeye almalısınız. Dedikodu ve skandallar psikolojinizi etkileyebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Çalışma koşullarınız, iş temponuz, beslenmeniz ve sağlığınız. Akrep burcunda olan yeni ayla birlikte yeni şartlar oluşuyor. İleriye yönelik hedeflerinize başlarken birlikte çalıştığınız insanlara karşı dikkatli olunuz ve dedikodudan uzak durunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Çocuklarınızın şartları, aşk, hobi, spor, yatırım, aktiviteleriniz, yetenekleriniz ve her türlü rahat ve konforunuz. Bunların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcu yeni ayı ile birlikte yeni kapılar aralıyorsunuz. Hedeflediğiniz konularda iş birliği içine gireceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizde çıkabilecek dedikodulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Temel alt yapınız, ev, aile ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda yeni fırsatlarla birlikte yeni şartlar başlıyor. Bu konularda gelişecek olan dönüşüm sizin ideal ve bilgeliğinizde yeni bilinç oluşturacak. Daha sakin ve ketum olma zamanı

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yakın çevreniz, eğitim, kurs, yazışmalarınız ve anlaşmalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte, sözleşme yolu ile maddi konularda fırsat yakalıyorsunuz. Çabuk değerlendirmeniz gereken koşullara ve dedikodulu ortama dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve varsa çocuğunuzun iş kariyeri ile ilgili iş temponuzu ilgilendiren konularda ortaklık ve anlaşmalar yolu ile fırsat yakalıyorsunuz. Gelen fırsatı çabuk değerlendiriniz ve kadınlar arasında olan dedikodulardan uzak durunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve imajınız. Akrep burcu yeni ayı ile birlikte yeni şartlar için kapı aralanıyor. İş temponuzla ilgili konularda hızlı değerlendirmeniz gereken fırsat elinize geçecek. İş arkadaşlarınıza ve çalışanlarla ilgili dedikodu, skandal ilişkilere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Hastane ve kapalı alan işleriniz, zorluklarınız, kayıplar ve psikolojiniz. Akrep burcu yeni ayı ile birlikte yeni fikirlerle yeni hareket alanı oluşturuyorsunuz. Temellerinizi ilgilendiren fırsatları dikkate alarak değerlendiriniz. Arkanızdan konuşmalara ve dedikodulara karşı tetikte olunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Plan, proje, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve en önemlisi umutlarınız. Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte hedeflediğiniz parasal konularda uzun vadeli plan yaparak yeni şartlar oluşturuyorsunuz. Bu arada genç kadınlarla ilgili dedikodulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: İş kariyer, hedefler, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin içinde bulunduğu şartlar. Akrep burcunda olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren gelişmeler hemen değerlendirilmesi gereken anlaşmalar getiriyor. Bu arada olan dedikodulara aldırış etmeyiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik alan, hukuk, medya, uluslar arası konular, mahkemeler ve büyük şirketler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunda olacak yeni ayla birlikte maddi kaynaklarınızı bağlayan yeni sürece giriyorsunuz. Bu arada genç kadınlarla ilgili dedikodu ve skandallara dikkat ediniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.