Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda yeni ay 28-10-2016

30 Ekim 2016 tarihinde Trabzon’a göre saat 19: 38 de Akrep burcunun 7 derecesinde gerçekleşecek olan yeni ay, yeni başlangıçlar için fırsatları da beraberinde getirecek. Zodyak da başkalarına ait para, borçlar, finansal yükler, krizler ve gizli işlerin temsilcisi olan sekizinci ev konularını da güncelleyip yeni başlangıçlar için imkânlar tanıyacak. Kadersel alanda kalan ve mutlak yeni başlangıçlara işaret eden yeni ay, özellikle yaratıcı yönlerimiz, aşk hayatımız ve çocuklarla ilgili konularda yeni başlangıçlar yaptıracak. Bu güzel ve tedavi edici yanı olan yeni ay, geçmiş biten ilişkilerin adeta özrü niteliğinde. 30 Ekim doğumlu Akrepler, 27 Ocak doğumlu Kovalar, 27 Nisan doğumlu Boğalar ve 30 Temmuz doğumlu Aslanların hayatlarına sihirli bir el olarak dokunacak yeni ay mutlu olun diyor!

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hisseli paralar, ortak gelir, kredi, nafaka, burs konuları ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Mayıs ayında alacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Yeni ayla birlikte ikili ilişkilerde, eş ve ortağınızın bulunduğu konum ve şartlarında yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimlerinizin sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yeni ayla birlikte sağlık sorunlarını aşmak için yeni metotlar geliştirebilir, Beslenme-tedavi için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş yaşamınız ve çalışma düzeninizle ilgili yeni adımlar atmak için uygun zamanlardasınız. Yapacağınız girişimlerin neticelerini bahar ayında alacaksınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar için keyifli zamanlar. Hobi, spor ve diğer eğlence aktiviteleri için girişimlerde bulunabilirsiniz, neticelerini Mayıs ayında alacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yeni ayla birlikte ev yaşamınız, eviniz, aileniz ve kendi temel alt yapınızı geliştirmek için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yeni ayla birlikte yolculuklar, sözleşmeler, eğitsel uğraşlar içerisine girebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını mayıs ayında alacaksınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yeni ayla birlikte iş ve parasal konularla ilgili fırsatların yanında kazançlarınız için yeni girişimler yapabilirsiniz. Fırsatlar sunacak olan yeni ayın sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel girişimleriniz için iyi bir zaman, özellikle yakın çevre kardeşler ve anlaşmalarla ilgili fırsatlar sunacak olan yeni ayın sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Yeni ayla birlikte her türlü kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Okul ve hastanelerle ilgili konularda halletmeniz gereken işleriniz varsa bu ayın güzel enerjisinden yararlanabilirsiniz. Neticelerini Mayıs ayında alacaksınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yeni ayla birlikte gurup çalışmaları, dernek aktiviteleri, arkadaşlık ilişkileriniz, sosyal faaliyetler ve ileriye yönelik plan ve programlarınız için yeni başlangıçlar yapmanız

gerekiyorsa bu ayın güzel enerjisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yeni ayla birlikte iş ve kariyer konuları gündeme gelecek. Yapacağınız her türlü girişim size iyi neticelerle dönecek. Girişimlerinizin sonuçlarını Mayıs ayında alacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Yeni ayla birlikte Akademik eğitim, yolculuklar, yurt dışı işler, medya ve basınla ilgili temaların biriyle ilgiliyseniz yeni ayın enerjisi size iyi gelecek. Yapacağınız başlangıçların neticelerini Mayıs ayında alacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun, doğru kalın, Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.