Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda dolunay 04-05-2020

7 Mayıs 2020 tarihinde Akrep burcunun 17 derecesinde dolunay meydana geliyor. Dolunay fazları; gelişen olayların netleşerek sonlanma evresine girdiği dönemleri işaret eder. Akrep burcunun 17 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay; Maddi konulardaki gelişmeleri açığa çıkaracak sürece gelindiğine vurgu yapıyor. Akrep burcu, burçlar kuşağında maddi konulardan hariç, tıp alanı ve cerrahi konuları da içine alır. Akrep burcunda olacak olan dolunay, bu konularda çok iyi ve kolay ilerleyen akışı ön görüyor. Ufukta Başak burcunun yükselmekte olması, sağlık ve çalışma koşullarındaki sürecin sonuna gelindiğini önümüzde ki günlerde, toplumsal ilişkilerin biraz daha iyileşeceği döneme geçeceğine işaret ediyor. Ayrıca psikolojik krizlerin bittiğine, parada yeni hareketli dönemin başlayacağına sosyal alandaki aktivitelerin artacağına da vurgu yapıyor ve Kova burcunda ilerlemekte olan Mars, ileriye yönelik konularda hızlı bir şekilde yön belirleneceğini gösteriyor. Şu dönemde Venüs, İkizler burcunda geri harekete geçmek için yavaşlamış durumda. Özgürlük ve araştırmacılık ile betimlenen Capella sabit yıldızının üzerinden geri dönecek olan Venüs, yavaşlayan enerjisiyle güçlü etki altında. Geri harekete geçmeye hazırlanan Venüs’ ün etkisi her zaman çok güçlüdür. Nedeni; gezegenler içinde bir tek saat yönünün tersine Venüs döner. Bu durum gelecek günlerde olabilecek bilgi akışının geçmişe yönelik olacağını; ticari, eğitim, trafikle ilgili konular netleşirken hem finansal konular, hem de anlaşma ve davalarla ilgili, geçmiş süreçten arta kalanları da açığa çıkararak özgürleştireceğini ön görüyor. Akrep burcu dolunayı, derecesiyle Türkiye’ nin natal haritasında ki Venüs’ ü üzerinde bir tamamlama enerjisi oluşturuyor. Bu duruma göre; finansal konular, ticari anlaşmalar, hukuk, askeri konular ve kadınlarla ilgili birçok konuda yeni rota çizilecek. Artık bir dönemi bitiriyoruz ve Akrep burcu dolunayı dolu dolu doluyor. Dolunayın enerjisinin hepimize şifa getirmesini dilerim.

YÜKSELEN KOÇLAR: Kredi, borç, alacak- verecek, sigorta, ortak gelir, burs, eşinizin geliri ve varsa cerrahi alanda olabilecek işleriniz. Bunların birisi ile ilgiliyseniz. Projeleriniz ve organize ettiğiniz işleriniz netleşerek hız kazanıyor. Sizi sıkan psikolojik konuların sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Harcamalarınızla ve yakın çevrenizle ilgili yeni düzenlemelerinde netleşeceği dolunay dönemi sosyal alanda size yeni aktiviteler yaptıracak.

YÜKSELEN BOĞALAR: İkili ilişkileriniz, eşinizin içinde bulunduğu şartlar, sağlığı, danışmanlık aldığınız hocalarınız ve anlaşmalarınız, varsa davalarınız. Bunların birisi ile ilgiliyseniz, Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netleşiyor. İş ve hedeflerinizle ilgili anlaşmaları bağlayan süreç hızlı akacak. Psikolojik sıkıntılarınızın sonuna geldiğinizi, maddi konularda ki koşullarınızı ilgilendiren dönemde netleşecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Günlük iş temponuz, sağlığınız, iş koşullarınız, beslenme düzeniniz. Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek sonlanıyor. Akademik alanda ve yabancı insanlarla ilgili konularda olabilecek süreç hızlanırken toplumsal plandaki psikolojiniz Akrep burcu dolunayı ile sonlanıyor. Şartlarınızla ve sağlığınızla ilgili konuları tekrardan test edeceğiniz döneme gireceksiniz. Hareket alanınız yeni şartları ile aktive oluyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, hobileriniz, spor, eğlence alanınız, yan geliriniz varsa babanızın kazancı. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Ödemelerle ilgili olabilecek gelişmeler hızlı bir şekilde size yön belirleyecek. Hedeflendirdiğiniz psikolojik süreç sonlanıyor. Hastane ve ya kapalı devre işlerinizi yeniden çek etme dönemine giriyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ev, aile, yerleşim, temel alt yapınızı ilgilendiren konular ve varsa eşinizin iş kariyeri ile ilgili konular; Akrep burcunda olacak olan dolunayla netleşiyor. Eşinizin şartları, ortaklıklarınız ve danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili konular hızlanarak rota belirlerken, Projelerinizde ve sosyal alanda olabilecek gelişmelerde tekrar ele almanız gereken konular olacak ve siz bunu cesaretle yapacaksınız. Günlük aktiviteler yeni enerjisi ile başlıyor. Psikolojik iniş çıkışlarınız da Akrep burcunun dolunay enerjisi ile sonlanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eğitim, kurslar, anlaşmalar, kısa yolculuklar ve varsa kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar. Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. İş ve günlük temponuzun rotası hız kazanıp değişirken sizin psikolojik travmalarınız sonlanıyor. Eğlenceli hobileriniz ve sporda yeniden aktifleşiyorsunuz. İş kariyer alanında gelişecek olan süreç size bazı kararlar aldıracak ve bu süreçte tekrara düşeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular netlik kazanarak sonlanıyor. Yatırım ve yan gelirle ilgili hızlanan süreç yeni rotasını belirliyor. İkili anlamalarda olabilecek psikolojik gelişmeler sonlanırken, iş birliği içinde olduğunuz insanlarla birlikte gelişecek konular size geçmişe dair hesaplar yaptıracak. Akrep burcu dolunayı ile birlikte sosyal alan ve projeleriniz hareket kazanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Sağlığınız, motivasyon ve içinde bulunduğunuz şartlarınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netleşerek sonlanıyor. Eşinizi iş kariyerinde olabilecek gelişmeler hızlanarak rota belirlerken günlük işlerinizde ki sıkıntılı süreci bitiriyorsunuz. Kredi borç ve ortak gelirde geçmiş konular gündeme gelecek ve siz bu süreci cesurca idare edeceksiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Hastaneler, kapalı devre işleriniz, mahrumiyet çektiğiniz konular Akrep burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte sonlanıyor ve sizin hareket alanınız ve yakın çevreniz ile iletişiminiz hız kazanıyor. İkili ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda olabilecek gelişmeler size geri dönüşüme dair cesur kararlar aldıracak. Yeni hareketli döneme geçiyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, bulunduğunuz organizasyonlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Maddi kazançlarınız hız kazanırken rota belirliyor. Psikolojik olarak bir dönemi tamamlıyorsunuz. Sağlıkla ilgili geçmişte halledemediğiniz konular tekrar önünüze gelecek. Bu süre içinde bulunduğunuz koşullarda yeni üretime geçiyorsunuz ve ortak gelir, banka hesabınızda yeni hareketlilik başlıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: İş kariyer ve toplum önündeki imajınız ve varsa annenizin şartları; Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netleşerek sonlanıyor. Kişisel girişimleriniz hız kazanıp rotanız belirleniyor. Psikolojik süreciniz son buluyor. Yatırımlarınız ve ek gelir gibi konularda olabilecek gelişmelerde tekrar gözden geçirmeniz gereken kararlar olacak. İkili ilişkilerinizde yeni hareketli dönem başlıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik alan, uzaklar, hukuk, uluslar arası konular, medya ve eş akrabaları; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcu ile konular netlik kazanıyor ve kapalı devre ilerleyen işleriniz hız kazanarak rota belirliyor. Temellerinizi ilgilendiren konularda yeni düzenlemeler yapıyorsunuz ve ünlük iş temponuz yeniden hareketleniyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR