Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep Burcunda Dolunay 17-05-2019

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Akrep burcunun 27 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Hasadın geldiğine işaret eden dolunaylar, olayların netleştiği ve görünür hale geldiği zamanlardır. Akrep- Boğa ekseninde gerçekleşen dolunaylar ise; sahip olunan değerler, para, güven ve paylaşımla ilgilidir. Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayın bir başka özelliği de Ay’ ın, Mars ağırlamasıyla birlikte bir şekilde yeni başlangıçlara da fırsat tanıyor olması. Oldukça güçlü olan dolunay fazı maddi konularda beklenmedik gelişmelere ve bu konularda olabilecek gelişmelerin yeni kararlarlar aldıracağına önemle dikkat çekiyor. 18 Mayıs doğumlu Boğalar, 20 Temmuz doğumlu Yengeçler, 21 Ağustos doğumlu Aslan’ lar, 20 Kasım doğumlu Akrep’ ler ve 16 Şubat Kova burçları hayatlarında önemli sonlanmaları daha yoğun hissedecekler.

YÜKSELEN KOÇLAR: Kredi, borç, alacak verecek, burs, miras ya da ortak gelirle ilgili konular da olabilecek netleşmeler size aileniz ile ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni kararlar alırken iş kariyer alanında da birçok sorumluklarınızı yeniden düzenliyor ve bazılarını bırakıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Eşinizin içinde olduğu şartlar, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınızla ilgili gelişmelerde olabilecek sonlanmalar sizi yeni sözleşmeler ve anlaşmalar için harekete geçiriyor. Akademik alan ya da hukukla ilgili konularda geçmişte hal edemediğiniz sorumluluklarınızı yeniden düzenliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Günlük işleriniz, iş koşullarınız ve beslenme düzeninizle ilgili konular Akrep burcunda olacak olan dolunayla daha görünür hale gelecek. Maddi kazançlarda yeni başlangıç ve girişimler yaptıracak olan Akrep burcu dolunayı, ortak gelir ve nafaka gibi geçmişte hal olmamış konularda da düzenlemeler ve bırakmalar getiriyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Çocuklarınızın içinde bulunduğu koşullar; aşk, sanat, spor, yaratıcı yönleriniz ve varsa babanızın geliri ile ilgili konularda olabilecek gelişmeler Akrep burcu dolunayı ile daha görünür hale gelecek. Eş ve ortaklıklarla ilgili önceden hal olmamış konularda yeniden düzenlemeler ve bırakmalar geliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ev, aile ortamınız, eşinizin statüsü ve varsa kendi temel alt yapınızı ilgilendiren program, Akrep burcu dolunayı ile şartlarını netleştiriyor. Kendinizi harekete geçirecek ve motive edecek duruma geçiyorsunuz. Önceden girişimde bulunduğunuz günlük hayat şartlarınızda olabilecek sonlanmalar ve yeni düzenlemeler geliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eğitim, iletişim, sözleşmeler ve kardeşleriniz ile ilişkileriniz Akrep burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz ileriye yönelik plan yaparak harekete geçiyorsunuz. Birçok sosyal aktiviteleri bıraktığınızı bu dolunay netleştirecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi kazançlarınız, günlük geçim nafakanız Akrep burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz iş kariyer konusunda harekete geçiyorsunuz. Temellerinizi oluşturan ve önceden yapmak isteyip de yapamadığınız konuları da netleştiren dolunay birçok şeyi yeniden düzenleyerek bıraktıracak.

YÜKSELEN AKREPLER: Sağlığınız, girişimleriniz, Motivasyonlarınız ve içinde bulunduğunuz şartlarınız Akrep burcu dolunayı ile görünür hale geliyor. Daha çok aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda netlik kazandıracak olan faz, sizi yeni bir bilinçle harekete geçiriyor. Bu dolunayla birlikte birçok şeyi kafanızda netleştirerek bırakıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yaşamış olduğunuz zorluklarınız, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızın yanında varsa hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar Akrep burcu dolunayı ile netleşerek görünür hale geliyor. Ortak gider ve maddi konularda yeni harcama ve girişimleri de güncelleyecek olan faz aynı zamanda psikolojik yaralanmalara açık döneme işaret ediyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, geleceğe dair plan ve projeleriniz Akrep burcunda olacak olan dolunayla netleşerek görünür hale geliyor. Bu dolunay size bir aşkın şartlarını önünüze getirebilir. Bir şeyleri bırakıp yenilenme zamanı. Anlaşılan Akrep dolunayı en çok size yarıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: İş, kariyer ve hedeflediğiniz ne varsa Akrep burcu dolunayı ile netleşerek şartlar görünür hale geliyor. Günlük iş koşullarınız da yeni girişimler sizi beklerken geçmişte sizi yoran her ne varsa geride bırakıyor önemli yeni kararlar alıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik kariyer, uluslar arası konular, hukuk ve büyük şirketlerin birisi ile ilginiz varsa Akrep burcu dolunayı ile konu netleşerek şartlarınızı belirliyor. Siz yeteneklerinizi ve sosyal çalışmalarınızı geliştirmek için yeni sayfalar açıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.