AKP için gerekçeli karar verildi

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, ''Sadece muhalefetle ilgili bekleyişimiz var, o kadar, başka bir şey yok. Bir iki gün içinde halledeceğiz'' dedi. Kılıç, Anayasa Mahkemesinden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine AK Parti hakkındaki kapatma dav

AKP için gerekçeli karar verildi
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, ''Sadece muhalefetle ilgili bekleyişimiz var, o kadar, başka bir şey yok. Bir iki gün içinde halledeceğiz'' dedi.

Kılıç, Anayasa Mahkemesinden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine AK Parti hakkındaki kapatma davası ve üniversitelerde türbanın serbest olmasına imkan sağlayan Anayasa değişikliğine ilişkin gerekçeli kararların raporlarının tamamlandığını belirtti.

Haşim Kılıç, ''Gerekçeli karara noktayı koyduk, bitirdik. Ancak muhalefetler bitmediği için bir kaç günlük rötarımız var'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Cuma gününe kalır mı?'' sorusuna Kılıç, ''Kalmaz herhalde'' yanıtını verdi.

Kılıç, bir başka soru üzerine de AK Parti hakkındaki kapatma davası ile üniversitelerde türbanın serbest olmasına imkan sağlayan Anayasa değişikliğine ilişkin kararların gerekçelerinin birlikte yayımlanacağını belirterek, ''Sadece muhalefetle ilgili bekleyişimiz var. O kadar başka bir şey yok. Bir iki gün içinde halledeceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler