Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı!

Geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle olduğu tespit edilen Armağan Çağlayan, programında sağlık durumundan bahsederken duygusal anlar yaşadı.

Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı!

Gözyaşlarına hakim olamayan Çağlayan, "Bir tek şeyden korkuyorum. O da acı çekmek istemiyorum" dedi.

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak akciğerinde kitle tespit edildiğini ve tedavisine başlanacağını söyledi. YouTube'da yayınlanan programında sağlık durumuyla ilgili konuşan Çağlayan, duygularına hakim olamadı.

"ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM"
Son programında kanser nedeniyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ile konuşan Çağlayan, akciğerindeki kitleyi Kalkavan'ın vefat ettiği gün öğrendiğini söyledi. Bu süreçte yaşadığı en büyük korkudan bahsederken gözyaşlarına hakim olamayan ünlü isim, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim çok acayip bir duygu. Ben de Billur Hanım gibi check-up yaptırdığımda öğrendim. Korkuyorum muyum? Hayır... Bir tek acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşünüyordu. Eğer benimki kanserse bile daha çok başı" ifadelerini kullandı.

AKCİĞERİNDE KİTLE TESPİT EDİLDİĞİNİ DUYURDU
Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda akciğerinde bir kitle tespit edildiğini ve çalışmalarına ara vereceğini söyleyen Armağan Çağlayan, şu ifadeleri kullanmıştı: "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.

Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi'ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz. Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde yeniden görüşmek dileğiyle… Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler