Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

Akçaabat'ta Yapımı devam eden Kültür Merkezi ortaya çıkmaya başladı.

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

Trabzon'da Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı devam eden Akçaabat Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yakından takip ettiği ve çok önem verdiği Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesinde yapılan Kültür Merkezi, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunacak.

Geçtiğimiz aylarda yapımı başlayan ve kısa sürede tamamlanması planlanan Akçaabat Kültür Merkezi; eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarda halka hizmet verecek tam donanımlı bir merkez olacak. 

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

ŞEHRİN GÖZDE MEKÂNLARINDAN BİRİ OLACAK

Projeyi yakından takip eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, projenin Akçaabat için ihtiyacı büyük oranda karşılayacak önemli bir yatırım olduğunu ve bu projenin kendisini çok heyecanlandırıldığını dile getirerek “Akçaabat Kültür Merkezi, hem Akçaabat’ımız için hem de bölgemiz için çok kıymetli bir projedir. İnşaatı tamamlandığında Kültür Merkezi’nin içerisinde; 600 kişilik amfi salon (tiyatro, konser, toplantı vb.), çok amaçlı salon (sergi vb.), fuaye alanı, kültürel ve sanatsal faaliyetler için atölyeler ve bürolar, kütüphane, sportif alanlar, kafeterya (kapalı ve açık alan), kapalı otopark, sirkülasyon alanları, idari ve teknik alanlar bulunacak. Sosyal donatılar açısından oldukça kapsamlı olacak. Şehrimizin ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Akçaabat Kültür Merkezi, Akçaabat’a yakışır, modern ve son teknolojiye sahip bir merkez olarak halkımızın hizmetine sunulacak. Akçaabat Kültür Merkezi, hem şehrimizdeki öğrencilerin hem de vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini yapabileceği, keyiflice vakit geçirebileceği veya ders çalışabileceği bir tesis olacak. Ayrıca 600 kişilik kapasitesi bulunan amfi salonda kongreler yapılabilecek.  Bu sayede Akçaabat; kültür, sanat, turizm şehri olmanın yanı sıra Kongre şehri haline de gelecek. Elbette ki tüm bu özellikler şehrimizde kongre turizmini de arttıracak. Kültür Merkezinin üst katında yapacak olduğumuz fonksiyonel kütüphane ise Trabzon Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere bölge öğrencileri aktif olarak kullanabilecek. Göreve geldiğimiz gün itibariyle şehrimizi her zaman daha ileriye taşıyacak projeler ürettik ve tek tek hayata geçiriyoruz. Gönlümüzü verdiğimiz Akçaabat’ımıza gönüllerine taht kurduğumuz Akçaabatlı hemşehrilerimize söz verdik; yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz.Akçaabat Kültür Merkezi İnşaatının yapılmasında bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.” dedi.

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

Akçaabat'taki proje ortaya çıkmaya başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber