Akçaabat'a Fatih Parkı projesi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde çalışmalar sürüyor

Akçaabat'a Fatih Parkı projesi

Akçaabat’ın merkezindeki Ak Camii önündeki Fatih Parkı revize edilerek nitelikli ve sağlıklı bir meydan olarak kullanım alanları içerisine kazandırılacak. 7 Temmuz 2021 Çarşamba Günü yapılacak ihale sonrası Fatih Parkı Projesi hayata geçirilecek.

Fatih Parkı yenileme projesi, ilçeye vatandaşlarımızın kaliteli zaman geçirebileceği bir alan daha kazandıracak. Mevcut alanda peyzaj ve zemin düzenlemelerin yanı sıra kent mobilyaları ve engelli dostlarımız için de engelli rampaları yerlerini alacak. Ayrıca proje şehir içi trafiğini rahatlatmaya ve park sorunlarını çözmeye yönelik çalışmaları da kapsıyor.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Akçaabat için önem taşıyan Ak Camii önündeki Fatih Parkı Projesini de hayata geçiriyoruz. Kentimizin yapısal ve çevresel tüm sorunlarını gidermek ve halkımız için yeni alanlar oluşturmaya mevcut alanları da revize etmeye çevre dostu ve engelsiz projelerimiz ile devam ediyoruz. Halkımız daha nitelikli ve sağlıklı alanlarda zaman geçirsin ve şehir içi trafik yükü azalsın diye Akçaabat Belediyemiz, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili Bakanlıklarımızın destekleri ile birlikte memleketimiz için sevgi ve hevesle çalışıyoruz” dedi.


Akçaabat'a Fatih Parkı projesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber