Üniversite öğrencileri altgeçitleri temizledi

Trabzon Üniversitesi Öğrencileri Akçaabat'ta alt geçidi temizledi.

Üniversite öğrencileri altgeçitleri temizledi

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Akçaabat Belediyesi ekipleriyle bir araya gelerek Cemal Demir alt geçidini temizlediler.

Üniversite öğrencilerinin ‘Topluma Hizmet’ dersi kapsamında düzenlediği alt geçit temizleme çalışmaları, Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile gerçekleştirildi. İki gün boyunca devam eden temizlik çalışmalarında alt geçide izinsiz olarak yapıştırılan posterler çıkartıldı; duvarlar temizlendi ve alt geçide atılan çöpler toplandı. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alt geçidin temiz ve sıhhi olmasına özen gösteren Belediye personelleri, alt geçidi tazyikli suyla yıkayarak öğrencilerle birlikte yapılan temizlik işlemini tamamlamış oldu.

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine yaptıkları bu çalışmadan dolayı Akçaabat Belediyesi olarak teşekkür ediyor; vatandaşlarımızdan çevre temizliği konusunda hassasiyet göstermelerini istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber