Trabzon Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemi

Akçaabat'tan gelen bir grup vatandaş Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptılar.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemi

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Derecik Köyü yolbaşı mevkii sakinleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Meydan Parkı'nda bulunan binasına gelip eylem yaptılar. Yollarının 5 yıldır yapılmadığını söyleyen mahalle sakinleri, doğu yakasının yollarını asfalt yaptılar ama bizim üzerimizi çizdiler diye tepki gösterdiler.

TİSKİ'nin tesis yaparak önceden düügün olan yollarını yıktığını ve 5 yıldır bu yolların yapılmadığını belirten mahalle sakinlerinden Kemal Şahin "Şehrin doğu yakası ile batı yakası arasında sıkıntı var, bize üvey evlat muamelesi yapılıyor. Doğu yakasının çakal yolları bile asfalt oldu, beton oldu ama batı yakasında Akçaabat'ta bir vekil olmadığı için ilgilenen yok, bakan yok. Zaten bir Akçaabat belediyesi var Allah'a havale ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi' de o tarafı çizdi. " şeklinde konuştu.

Vatandaşların daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile görüştüğü program dahilinde  gerekli hassasiyetin gösterileceği yönünde söz aldıkları öğrenildi.

Öte yandan; Derecik yolbaşı mevkiinde Tiski'nin yaptığı çalışmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye asfaltlama çalışması için 888 Ton asfalt ve betonlama çalışması için 1320 metreküp beton döküldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber