THM Korosu Akçaabat'ta konser verdi

Akçaabat'ta THM korosu konser verdi.

THM Korosu Akçaabat'ta konser verdi

Trabzon Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Erol Günaydın Sanat Merkezinde konser verdi.


Muharrem Gaydan yönetimindeki koronun verdiği konsere, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şef Muharrem Gaydan yönetiminde Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendiren koro,  zaman zaman hüzünlü zaman zaman da neşeli türkülere yer vererek dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Koro ve solo olarak icra edilen türküler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. 

THM Korosu Akçaabat'ta konser verdi

Konserin sonunda dinleyicilerin Türk Bayraklarıyla eşlik ettiği ve koro olarak söylenen Türkiyem parçası geceye renk kattı.

Konser sonrası Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, THM korosunu tebrik ederek koro şefi Muharrem Gaydan’a çiçek takdim ettiler. 

THM Korosu Akçaabat'ta konser verdi

THM Korosu Akçaabat'ta konser verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber