Soylu: “Türk Milletine tabii olacaksınız”

Süleyman Soylu Akçaabat’ta vatandaşlarla buluştu.

Soylu: “Türk Milletine tabii olacaksınız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Hamam Çimeni işhanında vatandaşlarla buluştu.

Kahvaltılı toplantıya Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptığı konuşmada, “Bakan olduktan sonra Türkiye’yi adım adım gezdiniz. Özellikle Güneydoğuda adım atılmadık yer bırakmadınız. Bizlerin gururu oldunuz. Havanın kapalı olmasına rağmen Akçaabat burada.” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “bugün Akçaabatlılar 16 Nisan’da ne olacağını gösteriyorlar. Hepinize 16 Nisan’da evet de buluşmak için hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Soylu: “Türk Milletine tabii olacaksınız”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "16 Nisan’dan sonra Mevla’m hem Akçaabat’ın hem de Türkiye’nin önünü açacaktır. Güçlü Türkiye ile geleceğimiz aydınlanacaktı. Akçaabat Trabzon ve Türkiye Bakanımız Süleyman Soylu ile gurur duyuyor. Yüzümüzü güldürüyor. Şehit annelerinin gözyaşları siliniyor. İnşallah hepsinin kökünü kazıyacağız. Akçaabat 16 Nisan’da inşallah rekora koşacak.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı;

Soylu: “Türk Milletine tabii olacaksınız”

TÜRK MİLLETİNE TABİİ OLACAKSINIZ

"Bizi darbelerle terbiye edenler bize kendi istedikleri gibi bir anayasa yaptılar. Diğer darbeleri de dışardan yaptılar. Bugün Türkiye anayasa değişikliği için her şeyi konuşuyor. Millete kendi yalanlarını anlatıyorlar. Siz muktedir olamazsınız dediler. Ancak güçleri yetmedi. Türkiye’ye diz çökertemediler. Neler yaptılar. Yalanlar, uydurmalar, hakaretler hepsi bu sistemde oldu. Seçim bitsin hükümet işinin başına gelsin istiyoruz. Sadece içerde uğraşmıyoruz. Almanya, Hollanda, İsviçre ile uğraşıyoruz. Faizle yargı ile uluslararası alanda yaptıkları baskılarla tepemize binmek istiyorlar. Avrupa’nın bize dayattığı en son şey terör yasasını değiştirmemiz oldu. Yani PKK’ya kabul edeceksiniz. Biz terör örgütüne bugün diz çöktürüyoruz. Batıya sesleniyoruz. Ya Türk Milletine tabi olacaksınız yada söylediklerinizin hiç biri yerine gelmeyecek."

Soylu: “Türk Milletine tabii olacaksınız”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler