Murat Üçüncü'ye Akçaabat'ta yoğun ilgi

Akçaabat’ta halk pazarında yoğun ilgiyle karşılaşan Üçüncü: "Vakit Akçaabat için elimizi taşın altına koyma vaktidir"

Murat Üçüncü'ye Akçaabat'ta yoğun ilgi

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Murat Üçüncü, Akçaabat halk pazarını ve esnafları ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Üçüncü’ye ilgi yoğundu. Akçaabat’a sevdalı olduğunu her platformda ifade eden Üçüncü, “Biz bu topraklarda doğduk, büyüdük ve nefes aldık. Sevdamız olan Akçaabat’a farklı mecralarda hizmet etmenin gururu ve kıymetli hemşerilerimin desteğiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bugün sürekli olarak gelmiş olduğum halk pazarımızı ziyaret ettik ve esnaflarımıza kolaylıklar diledik. Her birinin gülen yüzü ve destek sözü bizlerin motivesini arttırıyor” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ 
Akçaabat’ı daha da güzelleştirmek için yola çıktığını ifade eden Üçüncü, “Akçaabat’ımızın her bir kesimiyle birlikte hareket ederek güzel Akçaabat’ımızı daha da güzelleştirmek gayemizdir. Şu anda aday adayıyız ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz her bir hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli vatandaşlarımızın sesi, gözü ve kulağı olup onların maddi manevi desteğiyle Akçaabat’ı yönetmeyi Rabbim bizlere inşallah nasip eder. Gayemiz de niyetimiz de bellidir, partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Akçaabat’ı hep birlikte ileriye götürmek ilk gayemizdir. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için Akçaabat'ta AK Belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız. Vakit AKÇAABAT Vakti.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler