"Müdahale etmek için birine bir şey olmasını mı bekliyorsunuz?"

Ağacın dallarının elektrik tellerine değmesi ateş çıkmasına neden olduğunu belirten vatandaşlar yardım istedi.

"Müdahale etmek için birine bir şey olmasını mı bekliyorsunuz?"

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Derecik mahallesi Oğulkaya mevkiinde mahalle sakinleri elektrik tellerinin ağaç dallarına değmesi sonrasında kıvılcım çıkarttığını iddia ederek yetkilileri göreve çağırdı.

Çıkan kıvılcımlardan şikayetçi olan vatandaşlar durumu birkaç kez yetkililere bildirdiklerini ancak bir türlü önlem alınmadığını dile getirdi. 

Elektrik dağıtım şirketinin gerekli önlemleri almadığını belirten vatandaşlar “ Ağacın dalları elektrik dellerine değiyor ve sık sık kıvılcım çıkıyor. Yaklaşık bir aydır yetkililere durumu bir çok kez bildirdik ancak geri dönüş alamadık. CİMER’e de başvuruları yaptık oradan da bir dönüş olmadı. Önlem alınması için illa ki birine bir şey mi olması gerekiyor?” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar özellikle çocuklar için tedirgin olduklarını dile getirirken seslerinin duyulmasını ve bir an önce önlem alınmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler