Gümrükçüoğlu Akçaabatlı esnaflarla bir araya geldi

Başkan Gümrükçüoğlu Akçaabatlı esnaflar ile buluştu.

Gümrükçüoğlu Akçaabatlı esnaflarla bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabatlı esnaflar ile bir araya geldi. Olimpiyat Parkında gerçekleştirilen programda Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi ile Akçaabatlı esnaflar hazır bulundu.

Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilendiren Akçaabatlı hemşehrilerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Trabzon genelinde yüksek bütçeli dev işler yaptıklarına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm kamu kurumlarının Trabzon’da büyük işlere imza attığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Hedefimiz bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmektedir. Bunun için altyapıdan üst yapıya kadar her alanda ciddi işler yapıyoruz. Akçaabat, şehir merkezinden sonra Trabzon’umuzun en büyük ilçesidir. 4 yılda sadece Fen İşleri Dairemiz ve TİSKİ Genel Müdürlüğümüzce Akçaabat’ta tamamlanan ve yapım çalışmalarına devam edilen yol ve altyapı yatırımlarının toplam maliyeti 135 milyon TL’yi aşmıştır. Bunların dışında Bunun dışında yine Akçaabat için 2018 yatırım programına aldığımız veya projelerini hazırlamakta olduğumuz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızın tahmini toplam maliyeti de 42 milyon TL’nin üzerindedir. Bu yatırımlarda Akçaabat’ımızda en kısa sürede sahaya tatbik edilecektir. Yine yol seferberliğimize bu yılda her ilçemizde olduğu gibi Akçaabat’ımızda da devam edeceğiz” diye konuştu. 

Akçaabatlı esnaflar ile güncel meseleler üzerine de değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Türkiye’nin bölgeye barış ve huzur getirmek için Afrin’e operasyon düzenlediğine dikkat çekti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Akçaabatlı esnaflar ile buluşmasında Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Gümrükçüoğlu Akçaabatlı esnaflarla bir araya geldi

Gümrükçüoğlu Akçaabatlı esnaflarla bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler