Başkan Türkmen’den Nevruz Mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Nevruz Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

Başkan Türkmen’den Nevruz Mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ''Nevruz Bayramı'' dolayısıyla yayımladığı mesajında, Nevruz’un geçmişten günümüze kadar barış içinde kutlanıldığını vurguladı.

 
Başkan Türkmen, mesajında “Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz, milletimizin sevgi ve saygı içerisinde yaşama isteğini müjdeleyen bir gündür. Bereketin simgesi, doğanın yeni bir enerjiyle uyanışı, yüreklerimizin yeni umutlarla dolup taştığı ve yeni bir bahara yolculuğun başlangıcı olan bu anlamlı günü milletimizin sonsuza dek kutlayabilmesini temenni ediyorum. Ayrıca hemşerilerimizle birlikte, doğa ve tarihle iç içe yıllardır yaşadığımız bu topraklarda baharın gelişini kardeşlik duyguları içinde karşılamaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.  
 
21 Mart tarihi hem Nevruz’un hem de Orman Haftasının başlangıcı olduğunu ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen konuşmasında Orman haftası ile ilgili “Ormanlar bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağıdır. Bizim için orman, hava gibi, su gibi, ekmek gibi ihtiyaç duyduğumuz doğal kaynaklardandır. Binlerce bitki, hayvan türünün yaşadığı ormanların faydalarını saymakla bitiremeyiz.” ifadelerine yer verdi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber