Başkan Türkmen'den Kadir gecesi mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başkan Türkmen'den Kadir gecesi mesajı

Şefik Türkmen, mesajında, Kadir Gecesi'nin manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kardeşlik, birlik ve beraberlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelirken Kadir Gecesi'ne ulaşmanın manevi huzurunu ve Ramazan Bayramı'na kavuşacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Toplum olarak manevi duygular içerisinde idrak ettiğimiz Ramazan'ın en değerli gecesi olan Kadir Gecesi'ne erişmiş bulunmaktayız. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum. Bu gecenin ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabulüne vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber