Başkan Ekim halkla içiçe

"Halkla iç içe, halkın başkanı"

Başkan Ekim halkla içiçe

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN EKİM SABAH NAMAZINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE SAF TUTTU

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sabah namazında vatandaşlarla buluştu. Başkan Ekim, vatandaşlarla birlikte saf tuttu. 

Başkan Ekim halkla içiçe

Sabah namazının nur’u ve rızkı ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Fani dünyada sınırlı zamanlara sahip müminler olarak ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi çoğaltmaya, sabrımızı ve tevbemizi artırmaya gayret ediyoruz. Tekbir ve salavatların yükseldiği camilerimizde ümmet olmanın coşkusunu hep birlikte yürekten hissediyoruz. Burada birlikte olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum.” Şeklinde konuştu. 

Belediye Başkanı ile sabah namazında saf tutan vatandaşlar, “Başkanımız, her zaman yanımızda. Kendisi bizden biri. Başkanımız halkla birlikte, iç içe olmayı hiçbir zaman ihmal etmiyor. Güler yüzü ve samimiyetiyle tüm gönülleri fethetti.” İfadelerini kullandılar. 

Başkan Ekim halkla içiçe

SABAHIN İLK IŞIKLARINDA VATANDAŞLARMIZLA HAŞLAMAYI BİRLİKTE TATTIK

Cuma gününün bereketi ile sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabah namazından sonra şehrimizde gelenek haline gelen ‘Yöresel Lezzet; Haşlama’yı yine vatandaşlarla birlikte tattı. Yoğun iş programına rağmen Akçaabat’ı ve Akçaabatlıları ihmal etmemeye özen gösteren Başkan Ekim, halkla iç içe ve samimi bir ilişki oluşturması sebebiyle takdir topluyor. 

Başkan Ekim halkla içiçe

SABAH ÇAYINI VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YUDUMLADIK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ta gelenek haline gelen taze ve mis kokulu tavşan kanı çayı vatandaşlarla birlikte yudumlayarak vatandaşlarla sıcak sohbetler etti. Tüm Akçaabat’ın gönlüne samimiyeti ve insan odaklı hizmetleriyle taht kurmayı başaran Başkan Ekim, vatandaşlarla yapılan bu buluşmaları devam ettireceğini belirtti. 

ESNAFIMIZIN İŞ YERLERİNİN KAPILARINI BERABER AÇTIK

Sabahın ilk ışıklarıyla Akçaabat turuna çıkan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turu Akçaabat esnafını ziyaretle sonlandırdı. Başkan Ekim, erken saatlerde kapılarını açan işyerlerini ziyaret etti; kepenkleri esnafla birlikte açtı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim esnafa ‘Hayırlı, bereketli ve bol kazanç’ diledi. 

Başkan Ekim halkla içiçe

SAHİL BOYU BALIK TUTAN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİK

Sabahın denizdeki bereketinden faydalanmak isteyip oltalarıyla sahilde balık tutan vatandaşlarla da bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de denizden nasibini aldı. Başkan Ekim, sahilde balık tutan vatandaşlarla sohbet etti. Sahil boyu yürüyen Başkan Ekim, Akçaabat Limanına geçerek Su Ürünleri Kooperatifi ile de bir araya geldi.

TOPTANCI HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Hal Esnafını da ziyaret etti. Başkan Ekim ziyaretinde, Hal Esnafıyla sohbet edip onların öneri ve isteklerini dinledi. 

Başkan Ekim halkla içiçe

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAPSAMINDA HALKIMIZLA YAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gönül Belediyeciliği kapsamında insan odaklı hizmet üretmenin en büyük hedeflerinden biri olduğunun altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Günün her saatinde sabah, akşam, halkımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek şehrimizi markalaştıracağız. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değil aynı zamanda vatandaşın gönlüne girebilecek işlere de imza atmaktır. Dokunmadık; ulaşmadık hiç kimse kalmayana dek ziyaretlerimiz devam edecek. Bizi bu göreve layık gören halkımızla birlikte hizmet aşkıyla çalışacağız. Şehrimizle ilgili sorunları ve yapılması gerekenleri birlikte belirleyip birlikte çözeceğiz. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Her zaman daime ileriyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

Başkan Ekim halkla içiçe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber