Başkan Ekim'den Bayram mesajı

Başkan Osman Nuri Ekim Bayram mesajı yayınladı.

Başkan Ekim'den Bayram mesajı

Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşın Kurban Bayramını kutladı. 

Ekim, Kurban Bayramı mesajında "Sevgili Akçaabatlılar; Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, toplumları bütünleştiren bayramlar, manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.
Maalesef dünyada ve ülkemizde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle bu bayram, geçtiğimiz yıllardan biraz farklı olacak. Bu günlerin en önemli güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyecek, küçüklerimizi kucaklayamayacak, akraba ve dostlarımızı eskisi gibi ziyaret edemeyeceğiz. Fakat hepimizin sağlığı için iletişim araçlarıyla sevdiklerimizle buluşacak, akrabalarımızla sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde bayramlaşacağız. Her ne şartta olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramı da sevince dönüştüreceğiz. Evlerimizden de olsa, telefon aracılığı ile de olsa birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Kurban Bayramında sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Akçaabatlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler