Akçaabatta Engellilere Araç Şarj istasyonu

Engelli vatandaşlar için “Engelli Araç Şarj İstasyonu” kurarak ilçede bir ilke imza attı.

Akçaabatta Engellilere Araç Şarj istasyonu
Akçaabat Belediyesi engel tanımayan vatandaşlara yönelik bir proje hayata geçirdi. İlçede bulunan engelli vatandaşlar için “Engelli Araç Şarj İstasyonu” kurarak ilçede bir ilke imza attı.

 Akçaabat Belediyesi, örnek bir uygulama başlattı. İlk etapta Atatürk Parkı’nda kurulan istasyon vatandaşlara hizmet verecek. Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı da her türlü önlemler alınarak istasyon güvenli hale getirildi.

 Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu uygulamanın engelli vatandaşlar için hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı. İlçede kurulan “Engelli Araç Şarj İstasyonu” ile akülü araç kullanan vatandaşların hayatlarında büyük bir kolaylık olacak. Yapmış olduğumuz bu uygulama sayesinde engelli arkadaşlarımızın yollarda kalma sıkıntısı ortadan kalkmış olacak. Engelli vatandaşlarımız artık çarşıya daha rahat ve özgürce gelip dolaşabilecek.” dedi.
Kaynak Taka
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber