Akçaabat'ta şampiyon ilçe tarım müdürlüğü

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni Darıca Otohan Halısahada yapıldı.

Akçaabat'ta şampiyon ilçe tarım müdürlüğü

19 Mart 2019 tarihinde başlayan turnuvada 33 takım yer alırken toplam 68 maç oynandı. Ödül törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Güngör, STK Temsilcilerimiz, Meclis üyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, Belediyemizin birim müdürleri ve çok sayıda spor sever vatandaşımız katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ 33 takımın yer aldığı turnuvada maçlar centilmenlik çerçevesinde oynandı. Bu akşam burada dereceye giren takımların ödül törenini gerçekleştireceğiz. Şunu belirtmek isterim ki aslında burada kazan spor olmuştur, kardeşlik olmuştur, birlik ve beraberlik olmuştur, Akçaabat olmuştur. Spora verdiğimiz desteği imkanlarımız ölçüsünde devam ettireceğiz. Spor insanlığın ortak dilidir, spor medeniyetlerin kaynaşma noktasıdır. Spor centilmenliktir, kardeşliktir,birlik ve beraberliktir… Akçaabat’ta spor ile ilgili daha kat etmemiz gereken önemli bir mesafe olduğunun farkındayız; bu eksiklikleri gidermek için gayret sarf ediyoruz. Akçaabat kültür sanat ve turizm şehri olduğu kadar bir spor şehridir. Değerli sporseverler müsterih olunuz. Her konuda olduğu gibi spor konusunda da projelerimizin takipçisi olacağız. Akçaabat’ın yararına ne varsa biz onu destekleriz, onun yanında oluruz” dedi.

Bu vesile ile böylesine büyük bir organizasyonun başarıyla tertiplenmesinde emeği geçen başta bir önceki dönem Belediye Başkanımız sayın Şefik TÜRKMEN’e, Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürümüz Ahmet Murat BAŞ’a ve Spor İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarına, katılan bütün kurumlara ve sporculara, turnuvada görev alan hakemlerimize, Darıca Otohan Halısaha İşletmesine, emeği geçen herkese teşekkür ediyor; dereceye giren takımlarımızı ve turnuvanın gol kralı olan Ümit ERTEM’i tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlara, gol kralına, hakemlere ve Darıca Otohan Halısaha işletmesine, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Ali GÜNGÖR, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı M.Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ali BAŞ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin UZUN ve Akçaabat Sebat Spor Kulübü Başkanı Erkan KAYNAR kupa ve çeşitli hediyeler verdi.

Turnuvada 1. Olan Takım “İlçe Tarım Müdürlüğü”

Turnuvada 2. Olan Takım “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü”

Turnuvada 3. Olan Takım “ Akçaabat Belediyesi”

Turnuvanın Gol Kralı Ümit EERTEM (20 Gol)

Turnuvanın Hakemleri Selman YILMAZ ve Abdullah MUMCU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler