Akçaabat'ta o proje hayata geçiyor

Akçaabat'ta “Kırmızı Et Kombinesi” projesi hayata geçiyor.

Akçaabat'ta o proje hayata geçiyor

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri öncesinde vadedilen ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan “Kırmızı Et Kombinesi” projesi hayata geçiyor.

Arsası (Akçaabat sınırları içerisinde) Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen, inşaatı Et ve Süt Kurumu tarafından yapılacak olan et kombinesi için duygu ve düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim şunları söyledi; 

“Gönül Belediyeciliği kapsamında Akçaabat sevdasıyla çıktığımız hizmet yolunda; durmadan, yılmadan, ekibimizle, Büyükşehir Belediyemizle, diğer kamu kurumlarıyla istişare halinde çalışarak Akçaabat’ımızı daha güzel yarınlara taşıyacağımızı ifade etmek istiyorum.31 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce Akçaabat’ımız için vizyon projelerle vatandaşımızın karşısına çıktık. Bu projelerden bazılarını direkt olarak Belediyemiz tarafından hayata geçirilecek, bazılar ise diğer kurumlarla beraber ortaklaşa hayata geçirilecek projelerdir. 21 Nisan 2020 tarihinde ihalesi yapılacak olan, başlangıçta modern bölge mezbahanesi diye planladığımız ve kapsamı geliştirilerek et kombinesi haline getirilen tesis Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Et ve Süt Kurumu ile  birlikte hayata geçirecek olduğumuz büyük projelerden bir tanesi. Akçaabat’ımıza hem ekonomik, hem istihdam hem de turizm açısından değer katacak, aynı zamanda Bölgemize büyük katkı sağlayacak olan bu projenin vücut bulmasında destek sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ilgili bakanlarımıza, milletvekillerimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, teşkilat mensuplarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bunun yanında vaat ettiğimiz diğer projelerin ve Akçaabat’ımızın ihtiyaçlarının da sürekli takipçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ülke olarak korona virüs salgını vesilesiyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızı evde kalmaya bir kez daha davet ediyor, bu günlerin kısa zamanda geçeceğini temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber