Akçaabat'ta ilk bağımsız aday Tamer Kolamaç

31 Mart seçimleri öncesinde partiler adaylarını duyurmaya başlarken bağımsız adaylar da çıkmaya başladı. Bu noktada Akçaabat'ta ilk bağımsız aday Tamer Kolamaç oldu

Akçaabat'ta ilk bağımsız aday Tamer Kolamaç

Türkiye seçim sürecine girerken partiler peşpeşe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken  bir çok isim de bağımsız aday olduğunu duyurmaya devam ediyor. Bu noktada Trabzon'un Akçaabat ilçesinde de ilk bağımsız aday belli oldu. Akçaabat'ın ilk bağımsız adayı Tamer Kolamaç oldu. 

47 Yaşındaki Bağımsız Aday Tamer Kolamaç, Akçaabat'ın sorunlarını çözmeye talip olduğunu dile getirerek " Biz Akçaabat'ın evladıyız, halkımızın desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Bir çok projesi olduğunu ve bunları gelecek günlerde duyuracağını söyleyen Kolomaç , Akçaabat'ı en iyi ilçe seviyesine getirmek için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber