Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

Adnan Günnar'dan Şinik OSB'ye ziyaret.

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat - Şinik Organize Sanayii Bölgesi’ni ziyaret etti.


Beraberinde Akçaabat Kaymakamı  Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Emre Akgün, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve yöneticiler ile OSB’yi ziyaret eden Günnar, OSB’de faaliyet gösteren firmalardan da bilgi aldı.

Sanayici ve işadamlarına başarılar dileyen Günnar, “Hükümetimiz gerek TKDK hibeleri ve diğer yatırım destekleriyle birlikte işletme ve işadamlarımıza büyük destek veriyor. Sizler de sanayici ve işadamları olarak burada elinizi taşın altına koyarak hem istihdam sağlıyorsunuz hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. Sanayileşme çalışmalarına her zaman önem veriyor ve sanayicimizin önünü açmak için gayret ediyoruz. Son on yıldaki gelişmelere baktığımızda Trabzon'da sanayi alanında ciddi adımlar atıldı. Çok sayıda fabrikalar ve işletmeler açıldı. Bilge'nin enerji alt yapı çalışmaları da tamamlandı" dedi.

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

Trabzon’da sanayileşme ve istihdamda önemli çalışmalar yapıldığını kaydeden Günnar, “Trabzon’da son 4 yıl öncesine kadar sadece Arsin’de 1 organize sanayi bölgemiz vardı. Sonradan Beşikdüzü organize sanayi bölgesi açıldı ve faaliyetini sürdürüyor. Beşikdüzü'nün ardından  Akçaabat - Şinik’te organize sanayi bölgesi yapıldı ve hizmet vermeye başladı. Yine Vakfıkebir’de organize sanayi bölgesi çalışmaları bitmek üzere. Akçaabat organize sanayi bölgesinin yapımında emeği geçen rahmetli Mustafa Cumur'a, o dönem de  belediye başkanlığı yapan Sn Şefik Türkmen'e ve yine o donemde çalışmaları yakından takip eden AK Parti ilçe Başkanımız Sn. Osman Çavuş ve partililerimize, ayrıca emeği geçenlere şükran borcumuz vardır. Şu anda ilave genişleme alanlarının çalışmaları tamamlanacak olan Şinik OSB'nin alan genişletme çalışmalarını da tamamlanmak üzereyiz” diye konuştu. 

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

Şinik OSB'de firmaların faaliyete başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Adnan Günnar mevcut hâlihazırdaki sorunların giderilmesi ve özellikle yollarla ilgili sıkıntıların giderilmesi için yetkililerle yerinde incelemelerde bulundu.  Yerinde incelediği çalışmaların tamamlanmasıyla OSB'deki fabrika ve işletmelerin, işlerini daha kolay yürüteceklerini dile getiren Günnar, şunları kaydetti: "Şinik’e yapılan organize sanayii bölgesinde çok sayıda insanımız çalışıyor.. OSB içi ara ve bağlantı yollarının da parkeleri yapıldı. Bölgemize bağlantıyı sağlayan yaklaşık 1 kilometrelik yolun da alt yapısı yapıldı. En kısa zamanda asfalt ve alt yapı eksikleri de tamamlanacaktır " dedi.

Günnar, OSB’de hizmet gösteren firmalarda çalışanları da tek tek ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi.

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

Akçaabat'ta, Günnar'la OSB Zirvesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber