Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

Akçaabat'ta ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor.

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) açıklamasının ardından Trabzon'da Akçaabat Belediyesi tarafından sürdürülen ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları sıklaştırıldı.

Okullar, camiler, parklar ve ortak kullanım alanlarının belirli sıklıklarla temizlendiğini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Halkımızın sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz. Bu kapsamda tedbirlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

"ÇALIŞMALARIMIZI ARTIRARAK SÜRDÜRÜYORUZ"

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamanın ardından sorumluluk alanlarında tedbirlerini arttıran Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Hastalığa yakalananlara acil şifalar diliyorum. Kişisel tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarmalıyız. Hastalığın bulaşma olasılığını ve bizlere aktarılan bilgileri göz önünde bulundurmalıyız. Belediye olarak söz konusu salgın ile ilgili çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Okullarımız, toplu kullanım alanlarımız  ve parklarımızın ilaçlama ve dezenfektesinin ardından çöp konteynerlerimizi de temizliyoruz. Muhtarlık binaları, duraklar, oturma bankları ve sokaklarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Ekiplerimiz çalışmalarını düzenli olarak sürdürecekler." dedi.

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

ZABITA EKİPLERİMİZ FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında marketlerde fahiş fiyat uygulamasına karşı denetimlerini sürdürüyor. Başkan Ekim, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında bazı ürünlerin fiyatlarında görülebilecek artışlara karşı aldığımız tedbirler doğrultusunda belediye olarak fahiş fiyata karşı denetimlerimizi sürdürüyoruz. Piyasa şartlarında satış yapan ve fahiş fiyat uygulaması yapmayan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. " dedi.

Başkan Ekim ayrıca, "Bilgilendirici görsel ve içerikler hazırlayarak sosyal medya hesaplarımızdan ve led ekrandan paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate almalarını, mümkün olmadıkça evlerinden çıkmamalarını ve kişisel temizliğe daha çok hassasiyet göstermelerini istirham ediyorum." dedi.

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor

Akçaabat'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler