Akçaabat'ta 23 Nisan coşkusu yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Akçaabat’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akçaabat'ta 23 Nisan coşkusu yaşandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk tören Atatürk Parkında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir ile daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Fatih Stadyumu’nda devam edildi. Fatih Stadyumunda devam eden kutlamaların açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü taptı. Konuşmaların ardından şiirler okundu, günün anlamına uygun şarkılar söylendi ve gösteriler yapıldı. 3-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterileri katılanlar tarafından beğeniyle izlendi.

Gösterilerin ardından resim, şiir ve satranç dallarında dereceye girenlere Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Programın son bölümünde ise halkın da katılımıyla günün coşkusunu yaşatmak adına horon oynandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber