Akçaabat Belediyesi'nden denetim turu

Akçaabat belediyesi yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Akçaabat Belediyesi'nden denetim turu

Trabzon Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde denetim turu gerçekleştirdi.

 
Yapılan düzenlemelerle Akçaabat’ın mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar belirli aralıklarla yerinde denetleniyor.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre kentin dört bir yanında ve yeni mahallelerinde yol, kaldırım, korkuluk, parke ve yağmur suyu hattı gibi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
İlk olarak Orta Mahalle’de yapımı devam eden elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmaları incelendi. Ardından bir süre önce faaliyete geçen Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan su vanasına kabin binası yapılması için gerekli ölçümler yapıldı. Daha sonra Yaylacık Mahallesi Kayalar Mevkiinde bulunan Akçatepe istikametindeki yol çalışması değerlendirildi. Yıldızlı ve Söğütlü Mahalleleri arasında bulunan Ortanca Nehri çevresinde yapılan çalışmalar incelenerek denetleme turuna son verildi.

Akçaabat Belediyesi'nden denetim turu
 
YOL ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ
 
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri ekibi mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor. “Kırsal kesimde de yol çalışmalarına önem veriyoruz. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımız planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Daha da hızlandırılması konusunda gerekli talimatlarımızı verdik.” dedi.
 
ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI
 
Sık sık çalışmaların olduğu bölgelere giderek gidişat konusunda bilgi aldığını belirten Fen İşleri Müdürü, “ İlçe genelinde gerek merkezde gerekse kırsal kesimde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Akçaabat Belediyesi'nden denetim turu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler