Akçaabat Belediye Tiyatrosu'na iki ödül

Direklerarası Tiyatro Seyircileri Derneği’nin düzenlediği Direklerarası Seyirci Ödülleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 

Akçaabat Belediye Tiyatrosu'na iki ödül
Direklerarası Seyircilerinin oluşturduğu "Halk Jürisi" üyeleri, 2016-2017 Tiyatro sezonunda Karadeniz Bölgesi’nde sahneye koyulan oyunları seyrederek; performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı olarak değerlendirdiği oyunlar, oyuncular ve tiyatroların ödüllerini belirledi. Akçaabat Belediye Tiyatrosu 2016-2017 sezonunda ortaya koyduğu "Çocuğum" adlı oyunla, yönetmen Osman Gümrükçü ve oyuncu Seda Yavuzyılmaz ile 2 ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu " Ordu'nun ev sahipliği yaptığı ve bu yıl 17.'si gerçekleştirilen Direklerarası Tiyatro Seyircileri Karadeniz Bölgesi Tiyatro ödüllerine Belediyemiz Tiyatrosu yönetmen ve oyuncusunun da layık görülmesi bizleri onurlandırmıştır. Bu vesileyle ben de yönetmen ve oyuncumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyorum " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler