Akçaabat Belediye Başkanından suçlamalara tepki

Emniyette ses yok! Başkan Şefik Türkmen suçlamaları reddetti Bu görüntünün sorumluları kim?

Akçaabat Belediye Başkanından suçlamalara tepki

Haber61 - Haber Servisi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Söğütlü Mahallesi’nde içinde yavruların da bulunduğu 8 köpek ve 2 kedinin zehirlenerek katledilmesinin ardından Akçaabat Belediyesinin suçlanmasına tepki gösterdi.

Türkmen, “Bu olayı belediyemize mal etmek doğru değildir. Kim yapmış, neden yapmış ise güvenlik güçlerince tespit edilmesi ve gerekli cezayı alması gerekmektedir.” dedi. Akçaabat Belediyesi’nin hayvanlara ve doğaya özel önem verdiğini ifade eden Türkmen, “Akçaabat Belediyesi olarak bölgede ilk hayvan barınağını yapan belediyeyiz. Doğaya ve hayvanlara özel önem gösteren bir belediye olarak bu olayı bizim yapmış olduğumuzu düşünmek; insanları töhmet altında bırakmak doğru bir yaklaşım tarzı değildir.

Bu şekilde anılmamız bile üzüntü vericidir.” şeklinde konuştu. Bu arada Akçaabat Emniyeti ile Trabzon Emniyeti ortaklaşa soruşturma açmasına rağmen halen daha canileri bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber