Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Akçaabat Belediyesi tarafından yenilenen Akçaabat Sahil Parkı yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla birlikte yeni yüzüne kavuşuyor.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Akçaabat’ın simgesi olan Akçaabat Sahilinde yüklenici firma tarafından hızla devam eden çalışmalar ile birlikte sahil parkı daha modern ve fonksiyonel hale geliyor.

İlk olarak mevcut marina kısmının olduğu yere kadar olan park kısmında etap etap iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Sert zeminlerde iyileştirme, otopark alanlarında düzenleme,  sulama ve aydınlatma sisteminde yenileme çalışmaları yapılıyor.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Tüm bu çalışmaların yanı sıra projede belirlendiği üzere sahil parkta yürüyüş ve bisiklet yolları inşa edilecek. Ayrıca Akçaabat Sahil Parkı daha modern, fonksiyonel hale getirmek ve vatandaşların görseli güzel çeşitli hatıralar oluşturabilecekleri alanlar oluşturulacak. Sahil Park yine hazırlanan projeye uygun olarak yöresel figürler ve donatılarla Akçaabatlıların hizmetine sunulacak. Yeşille mavinin kucaklaşma noktası olan sahil parkta dokuya uygun, mimariyi bozmayan ve ihtiyaca yönelik kafeteryalar yapılacak.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

SÖZ VERDİK; YAPTIK, YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Akçaabat Sahil Parkı yenileme işi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in önem verdiği turizme yönelik projelerinden biri. Vizyon projelerini hayata geçiren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Sahil Parkı’nın vatandaşın ihtiyacına uygun, daha modern ve kullanışlı hale gelmesine büyük önem veriyor. Başkan Ekim, bu kapsamda yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Hızla devam eden Sahil Park Yenileme İşi ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Sahil parkın yenilenmesiyle birlikte Akçaabat’ın simgesi haline gelen ve bölgede örnek teşkil eden Akçaabat sahil parkımızı daha işlevsel hale getirmiş olacağız. Sahil parkta projeye uygun olarak yapılan çalışmaların yanı sıra sahilin dört mevsim canlı kalabilmesini ve vatandaşlarımızın yıl boyu sahilden faydalanabilmelerini sağlamak için burada bulunan mevcut çay bahçelerimi dokuya uygun şekilde yenileyeceğiz. Önümüzdeki günlerde sahil parka doğalgaz hattı çekilecek.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Ayrıca TİSKİ buranın kanalizasyon hattını yeniliyor. Sahil parkta belirli noktalara tek tip yöresel ürün satış büfeleri yerleştireceğiz. Sahilimiz yaz-kış canlı ve hemşehrilerimizin hizmetinde olacak.  Hedefimiz 2023 yılı yaz sezonuna kadar burayı tamamlamaktır. Güzellik, Akçaabat’ımızın genlerinde vardır. Biz de yaptığımız ve yapacağımız her çalışmayla şehrimizin güzelliğine güzellik katacağız. Akçaabat’ımıza, Akçaabat sevdalılarına, hemşehrilerimize söz verdik; yaptık, yapmaya devam ediyoruz, en iyisini yapacağız.” dedi.

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

Akçaabat Sahil Parkı yeni yüzüne kavuşuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber