Osman Nuri Ekim: Burada Akçaabatlıları temsil ediyoruz

Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Günlerinde konuştu.

Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Açılışı bugün yapılan Ankara Trabzon günlerinde Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ekim şu ifadeleri kullandı:
Pandemi sonrası ilk defa Trabzon günlerini gerçekleştiriyoruz. Trabzon günlerinde Akçaabat'ı temsil ediyoruz. Akçaabatlı hemşerilerimle birlikte oluyoruz. Az önce kalabalık bir Akçaabatlı hemşerilerimizinden oluşan heyet vardı, onlarla hasbihal ettik. Kültürümüzü bir şekilde burada aktarmaya çalışıyoruz. Güzel bir ortam var. Burası Ankara Millet bahçesi. Geniş bir ortama kurulmuş. Güzel ve nezih standatlar oluşturuldu. Açık havada temas kurabildiğimiz güzel standlar var. Burada bu güzel alanda etknliğe vesile olan valiliğimze ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

İlk günü bugün zaten hafta sonu daha yoğun bir ilgi olur. Sayın bakanımız buradaydı. Bir kaç gün önce şehi olan askerlerimiz var. Bunun için müzikle ilgili kısmıkıkzm bugün yok şehitlerimize Allahtan rahmet yakımlarına sabır diliyorum. Bizim için değerliler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber