Aslı Altaylar'dan güzel haber geldi, Ünlü yönetmenle beraber

2008-2012 yıllarında ekrana gelen sevilen dizisi 'Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar ünlü yönetmenle yeni bir birlikteliğe başladı.

Aslı Altaylar'dan güzel haber geldi, Ünlü yönetmenle beraber

2008-2012 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Akasya Durağı dizisi, Türk televizyonlarına damga vurdu. Fenomen dizide oynayan oyuncuların bugün neler yaptıkları merak ediliyor. Dizide Levent Ülgen’in hayat verdiği Sinan karakteri ile, Aslı Altaylar’ın canlandırdığı Gülbin karakteri izleyenler tarafından çok sevilmişti.

Akasya Durağı’nın Gülbin’i Aslı Altaylar’dan güzel haber geldi. 41 yaşındaki oyuncu yeni bir aşka yelken açtı.  Aslı Altaylar, yönetmen Okan Ege Ergüven ile aşk yaşadığını ilan etti.

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar'dan güzel haber geldi, Ünlü yönetmenle beraber

Sevgilisiyle romantik fotoğraflarını paylaşan Altaylar, “Büyük sözlerin sevildiği topraklara küçük bir tohum attık. Adına aşk dedik. Her yanımızı sardı. Sizi de kucaklasın dilerim. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ünlü yönetmen ve güzel oyuncu son olarak Trabzon'da çekimleri tamamlanan bir sinema filminde birlikte çalıştılar.

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar'dan güzel haber geldi, Ünlü yönetmenle beraber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin