Selçuk Çebi “En büyük nimet insanların gönüllerine girmek”

AK Parti Milletvekili adayı Selçuk Çebi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Selçuk Çebi “En büyük nimet insanların gönüllerine girmek”

Programının son 2 gününü Ortahisar’a ayırarak, Trabzon Toptancı Sebze Hali ve Fatih Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Selçuk Çebi, Adınlıkevler ve Bahçecik Mahallelerinde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Selçuk Çebi her gittiği yerde özellikle gençlerden yoğun ilgi görürken, sohbet ederek destek istedi. Gençlerin vereceği desteğin önemli olduğunu belirten Çebi “ Daha önce bir çok kez dile getirdim. Gençlerin ülkemiz için önemi tartışılamaz. Onların vekili olmaktan daha öte abileri olarak, daha fazla hizmet edebilmek amacıyla bu yola çıktım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Selçuk Çebi, Aydınlıkevler ve Bahçecik Mahallelerinde katıldığı iftar organizasyonlarında ise vatandaşlarla bir araya geldi. Asıl önemli olanın insanların gönlünde olmak olduğunu söyleyen Çebi “Hep söylerim ”Bir baba 40 evladına bakar ama 40 evlat bir babaya bakamaz diye. Biz İslam coğrafyasındaki 56 ülkenin her zaman yanındayız. Onların başına bir sıkıntı geldiği zaman ilk gidecekleri yer Türkiye’dir. Çok şükür bütün İslam coğrafyasına yetecek güçteyiz. Bu durum Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayip Erdoğan’ın Türk milletinin gönlüne girmesi ve hayır duaları ile mümkün olmuştur.” İfadelerini kullandı.

Selçuk Çebi “En büyük nimet insanların gönüllerine girmek”

Akçaabat ilçesi’nin Doğanköy Mahallesi’nde mahalle halkıyla bir araya gelen Selçuk Çebi, Türkiye’nin daima güçlü olması gerektiğini söyleyerek “Eskiden koalisyonlar hükümet kurmak için yapılırdı. Şimdi ise Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılıyor. Bizim ülkemizden başka gidecek bir yerimiz yok. O yüzden daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı’mızın her daim yanında olmalıyız” şeklinde konuştu.

Vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan Çebi, Bahçecik Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kıldığı teravih namazının adından mahalle halkı ile sohbet etti. Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşın kedisine gösterdiği ilgi ve alakadan çok mutlu olduğunu belirten Selçuk Çebi “Bundan önce yaptıklarımız ile insanların gönlüne girmeyi başarmışız. Ziyarete gittiğimiz her yerde bunu fazlasıyla görmek beni mutlu ediyor. 24 Haziran sonrası da yapacağımız hizmetler ile gönüllerdeki bu yeri sağlamlaştırmak nasip olur inşallah.” İfadelerini kullandı.

Selçuk Çebi “En büyük nimet insanların gönüllerine girmek”

Selçuk Çebi “En büyük nimet insanların gönüllerine girmek”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset