Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Trabzon'a geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a geliyor

Haber61 - Haber Servisi - 24 Haziran'da yapılacak olan seçim öncesinde mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon'a geliyor.

Saat 13:30'da Atatürk Alanında halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi öncesinde emniyet teyakkuza geçti. Meydan Parkının etrafı bariyerlerle çevrilirken güvenlik noktaları oluşturuldu ve çok sayıda polis bu noktalarda görev yapmaya başladı. Ayrıca şehrin önemli noktalarında ve kavşaklarda emniyet görevlileri önlemler aldı. Trabzon'da yapılacak miting sonrasında saat 15:00'de yapımı tamamlanan Ovit Tünelinin açılışını gerçekleştirmek üzere bölgeye gidecek. Açılış sonrasında saat 17:00'de Rize Valiliği Önünde miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Rize İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katılacak. 

HER TARAF BAYRAKLARLA DONATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'a gelecek olmasından dolayı Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından şehrin her yanı parti bayrakları ve flamalarla donatıldı. Kavşaklara ve refüjlere bayraklar asılırken Üst geçitlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olduğu posterler asıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset