Cora: Millet reisimize güveniyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora seçim çalışmalarını Trabzon’un Tonya ilçesinde sürdürdü.

Cora: Millet reisimize güveniyor

Tonya'da bir dizi toplantı yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, seçimlere kısa bir süre kala önemli değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti’nin yatırımlarının devamı için hayati bir kararın verileceğini ifade eden Salih Cora, “Çok kritik bir sürecin arifesindeyiz. Ülke olarak bugüne kadar büyük engeller aştık, önemli badireler atlattık. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda Allah’a şükürler olsun tüm tuzakları bozduk, tüm planları tersine çevirdik. Hizmetlerimizle halkımızın refahını arttırdık, yüzünü güldürdük. Mega projeler, devasa yatırımlar ile ülkemizin ufkunu genişlettik. Dünyadaki mazlumların umutları  olduk. Milletimiz ülkemize çağ atlatan AK Parti’den vazgeçmemiştir. Reisine güveniyor. Cımhurbaşkanını dünya lideri, mazlumların umudu olarak görüyor. Bu sevgi katlanarak artıyor. Daha zengin, daha müreffeh bir ülke olma gayretlerimizi sürdüreceğiz. Milletine ömrünü adayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çabası boşa çıkmayacak emekleri zayi olmayacaktır. “ dedi.

Cora: Millet reisimize güveniyor

Seçimleri kazanmak için gönülleri kazanmak gerektiğini vurgulayan Salih Cora, “AK Parti sıradan bir siyasi hareket değildir. Başarı sebepleri tüm dünyada merak edilmiş, tez konusu olmuş, örnek alınmış bir partidir. Bizim en büyük gücümüz hizmetkarları olmaktan onur duyduğumuz aziz milletimiz ile sarsılmaz bir gönül köprüsü kurmamızdır. Millete sırtımızı dönmedik. Hep onlarla beraber yürüdük. Milletin gönlünde ak bir sevda; gözünde Erdoğan hayranlığı olmuştur. Hiç bir zaman seçim hesabı yaparak hizmet yapmadık. Gönül kazanmak üzerine siyaset yaptık. Gönülleri kazananın seçimleri kazanacağını biliyorduk. Milletimizle bir olduk, beraber olduk ve her seçimden zaferle ayrıldık. Şimdi nihai bir zafere yine milletimiz ile yol alıyoruz. Benzemezler ittifakı bize engel olamayacak. Musluklardan kan akıtanlarla bir araya gelenlerin cezasını milletimiz sandıkta kesecektir. Terör ile Türkiye’ye dur demeye kalkanlar bize diz çöktüremeyecek. Kandil’e doğru kahramanca ilerliyoruz, büyümemizi ve kalkınmamızı da sürdüreceğiz, mazlum milletlerin hamisi olmaya da devam edeceğiz. Önce ülkemiz diyoruz, milletimizin engin ferasetine güveniyoruz. Onların terazisi sarraf terazisidir, hiçbir zaman şaşmamıştır. Sandıktan hem güçlü bir hükümet hem de güçlü bir meclis çıkartacağız.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset